Ksenija

“Da se ti malo oglasim. Jaz sem včeraj bila že celi dan nekako utrujena in jokica, nimam posebnega razloga, nekako so ti dnevi taki. Sem šla že v posteljo ob 19:30, da sem se sprostila. In med seanso sem čutila nek naval energije in kot, da sem v nekem oblačku nato čez čas mrzel val, pa ni prepiha v sobi. Po telesu me je zbadalo, tako najprej od glave proti gležnjem, in v rokah, od komolcev navzdol sem imela še kar celo noč težke roke.

Imela sem občutek, kot da se je v meni, vse kar je bilo skritega, potlačenega zbudilo in lebdelo ob meni, zavestno sem vse samo opazovala in prosila, da naj se pozdravi, sčisti in umiri. Nekje čez pol ure sem na obrazu začutila, kako se mi spodnja ustnica odpira in sprošča, nakar sem sproščeno zadihala skozi usta, drugače vedno diham nad nos.

To je bil občutek ponovnega rojstva, prvega vdiha.

Sanje so bile žive. Po koncu me je pa spreletelo po celem telesu kot, da se zbudiš iz globokega sna.

Zaspala sem in do jutra do 5 spala, a ni se mi dalo vstati, bo kar še spala, tako sem do pol sedmih še počivala nato sem šla v službo. Čez dan sem imela tako mešano malo mraz malo vročina po telesu in rahel glavobol.”

Ksenija

Raziskovalka starodavnih ter novodobnih modrosti in znanj, ustvarjalka celostne harmonije skozi holistične prijeme, ustanoviteljica energijske kvantne metode PureVibe Quantum healing in iskalka prave biti v sebi. Več o meni ...