O meni

Dobrodošel/a na spletni strani Pure vibration!

 

Preden greš v raziskovanje po vsebinah te spletne strani, te vabim, da prebereš nekaj vrstic o meni in o tem, kako delujem in kaj lahko pričakuješ od mene.

Kdo sploh sem, da ti lahko nudim podporo in pomagam na tvoji poti, da ponovno najdeš sebe in svoj namen. Da ponovno vzspotaviš ravnovesje na vseh nivojih in pustiš za seboj bolečine, trpljenje, bolezni … in zaživiš v polnosti, kot ti je namenjeno.

 

Kdo sem?

Sem Brigita, raziskovalka starodavnih ter novodobnih modrosti in znanj, kreatorka celostne harmonije skozi holistične prijeme, ustanoviteljica energijske kvantne metode PureVibe Quantum healing (“PureVibe kvantna terapija”) in iskalka prave biti v sebi. Specializirana pa sem za to, da izgubljeno harmonijo in osnovni blueprint (osnovni vzprec energije, ki ga ima vsak/a od nas) pomagam najti tudi tebi.

Mogoče ti ta opis ne pove veliko, zato ti spodaj opišem malo več 🙂

Najprej pa bi te rada malo popeljala čez svoje izkušnje, kako sem sploh prišla do te točke v življenju, kjer sem sedaj, kako sem začutila svoje poslanstvo, da s tem, kar sem in imam v sebi, lahko nudim podporo tudi tebi in vsem, ki jo danes tako krvavo potrebujejo in iščejo vse mogoče pomoči, pa velikokrat neuspešno.

 

Moje izkušnje

Moja pot ni bila vedno tako jasna, lahkotna in polna notranjega miru, kot je danes. Tudi moji zdravstveni izzivi so bili zahtevni in polni bolečin, vendar zanje sem danes lahko samo hvaležna.

Ko sem po dolgih letih stremenja le navzven, ne da bi poskrbela za svoje resnične potrebe in želje, ne da bi spoznala, da delujem proti sebi, pregorela in pristala prikovana na posteljo, se je začelo moje novo življenje. Vendar sem čez čas potrebovala še eno izkušnjo, še bolj globoko, po kateri sta telo in srce okrevala precej dlje, in mi je slednja popolnoma odprla oči, sploh pa pognala v čisto novo širino zavesti. Ponovno sem našla sebe in jasno se je prikazala moja pot v tem življenju.

Vse te izkušnje sem potrebovala, da sem lahko odprla oči in razširila zavest; tem izkušnjam se globoko klanjam, da so dosegle svoj cilj in da sem lahko ugledala realnost, tako jasno in svetlo.

Danes vem, da nas vsaka taka izkušnja vedno samo približa našemu poslanstvu, zaradi česar smo tu, če smo le pripravljeni pogledati onkraj zidu, ki smo ga postavili skozi življenje.

Po tem novem prebujenju sem s polno paro delala na sebi, se učila in ponovno odkrivala znanja in darove v sebi, dobila tisoče izkušenj, vse pa so me samo vodile do točke, zaradi česar danes točno vem, kdo sem, zakaj sem tu in po kateri poti naj grem.

V vsem tem času sem se srečala s številnimi prijemi in orodji, neverjetnimi znanji, s toliko metodami zdravljenja in višanja zavesti, res izjemnimi učitelji in mentorji, da lahko rečem, da mi lahko skupek vsega tega omogoča dati takšno široko podporo na vseh nivojih tudi tebi.

Ker sem poslušala sebe, sem tudi stopila na to pot, ki mi je tako ali drugače namenjena. Našla sem sebe, svojo namero v tem življenju in ta vključuje to, da podprem tudi tebe in te vodim po tvoji poti, ki je tebi dana v tem življenju.

 

Način dela

Rdeča nit vsega, kar danes počnem in ustvarjam je, da delujem holistično. Ne le s kreiranjem harmonije na energijskem in duhovnem nivoju, ampak skozi pridobljena in ponovno najdena starodavna in tudi novodobna znanja (s področij nevroplastičnosti, epigenetike, psihonevroimunologije, kvantne fizike itd.) pomagam ustvarjati ravnovesje še na telesni, umski in čustveni ravni, torej celostno, tudi tebi.

Veliko let sem pridobivala znanja pri različnih slovenskih in tujih mojstrih na različnih področjih, da lahko danes vidim širšo sliko in podprem posameznika tam, kjer to potrebuje.

Zato je tudi moj najljubši način dela usmerjen v personalizirano obravnavo (ti. »personalizirano medicino«). Posvetim se vsakemu posamezniku na tistem delu sebe, kjer obstaja disbalans, da ustvariva celostno ravnovesje tudi s pomočjo:

 • tradicionalne kitajske medicine,
 • naturopatije,
 • nutricionistike,
 • energijske psihologije,
 • life & health & soul coachinga in terapij,
 • energijskih seans in PureVibe Quantum healing-a,
 • celjenja preteklosti in preteklih življenj,
 • terapiranja omejujočih vzorcev, prepričanj, travm, zastalih čustev, 
 • zdravljenja notranjega otroka,
 • vpogledov in branja osebnosti (branje obraza in 9 star KI),
 • itd.

 

Kako ti pomagam

Pri svojem delu vidim tebe.

Vidim to, kar ti si v svoji osnovi, tako s pomočjo intuicije, kot branja obraza in osebnosti. In na podlagi tega se spustiva globoko vate in vidiva, kje so neravnovesja, kje so zastale energije (na telesni, umski, čusveni in energijski ravni), ki ti ne dovolijo narediti koraka dalje. Ki te držijo priklenjenega/o na točki, kjer stagniraš in ne moreš po svoji začrtani poti naprej.

Pa ne glede na to, ali so se ti že pojavili fizični izzivi in težave (bolečine, bolezni …), morda je zastoj na čustveni ravni, morda v travmah iz preteklosti … včasih potrebujemo le nekaj malega podpore na energijski ravni, da življenje ponovno steče tako, kot ti je namenjeno.

Včasih potrebujemo več podpore na (1) fizični ravni (prehrana, življenjski slog, dodatki …) s pomočjo Tradicionalne kitajske medicine in naturopatije, ali tudi nutricionistike in coachinga.

Včasih pa je več pozornosti treba nameniti (2) ravni uma – našim vzorcem delovanja, prepričanjem … in zastalim čustvom na (3) čustveni ravni, ki nas omejujejo in nas ves čas mečejo iz ravnovesja. Pri večini so to tudi travme, ki pa pri nekaterih povzročijo tako globoke rane, da se težko premaknemo naprej (tu rabimo bolj poglobljen coaching in terapiranje na več stopnjah). Za vse to pa si osnova TI – tvoj osnovni blueprint, po katerem se uravnanava, da najdeva točno take prijeme in smernice, ki so primerni samo zate, za točno tvojo vrsto energije in osebnosti (s pomočjo branja obraza in osebnosti po duhovni veji TKM). Tega edinstvenega branja osebnosti pa v svetu ne pozna prav veliko ljudi, kljub temu, da je tako natančno in prodorno.

Če želiš, te pri vsaki storitvi, ki jo izbereš, podprem tudi (4) energijsko (kar seveda priporočam), saj se vse, kar delava, s tem potencirano uravnava, celi, ponovno balansira v tvoje optimalno stanje veliko prej, kot brez te podpore. Energijska podpora s PureVive quantum healing metodo je velik pospešek pri vsem, kar počneva skupaj.

To so osnove mojega dela s teboj. Da pogledava tebe, tvojo unikatnost postaviva na prvo mesto in delujeva personalizirano. Da ponovno najdeš sebe in deluješ v svetu tako, kot je samo tebi edinstveno. Samo ko si spet ti TI, doživiš svojo srečo, notranji mir, izpopolnjenost … živiš sebe.

 

Draga bralka, dragi bralec, verjamem, da si z namenom pristal/a na tej strani. Zato te vabim, če začutiš, da se prijaviš na krajši razgovor z menoj, popolnoma brez obveznosti, ki si ga rezerviraš tukaj:

 

 


Če ne drugega, lahko prejmeš marsikateri nasvet, ki ti bo v prihodnosti prinesel veliko dobrega

 

Vse dobro ti želim in upam, da se najini poti kdaj tudi srečata,

 

Transformativna blueprint kovčinja in terapevtka
Intuitivna energo-terapevtka
Ustanoviteljica energijske metode PureVibe quantum healing
Specialistka in certificirana svetovalka TKM
Naturopatinja in nutricionistka