Svetovanja in coachingi

 

Cilj vseh svetovanj in coachingov je v osnovi zmanjšanje in/ali odstranjevanje bolečin* (fizičnih, umskih, čustvenih) in ustvarjanje ravnovesja na vseh nivojih, da začnejo naši sistemi v telesu ponovno delovati optimalno. S tem pa spet ustvarimo prave pogoje za srečno, zdravo, izpopolnjeno življenje!

(*bolečina – pod tem pojmom so mišljene tako dejanske bolečine, kot vse bolezni in bolezenska psiho-fizična stanja, kot vse čustvene bolečine, travme, bolečine zaradi omejujočih vzorcev in prepričanj …)

 

Vsa individualna svetovanja in coachingi so personalizirani, kar pomeni, da je osnova za svetovanje in coaching vedno:

1. tvoja energija,

2. tvoja težava,

3. tvoji cilji,

4. itd….

 

Zato so tudi rešitve vedno prilagojene le tebi!

Super, a ne? Da lahko prejmeš točno to, kar je zate pomembno, kar potrebuješ TI, ne pa nekega splošnega protokola, ki je pripravljen vnaprej na splošno rabo.

 

 

Svetovanja in coachingi potekajo v treh različicah:

  • specifični (o prehranjevanju in splošnem počutju, o izgorelosti, o migrenah, o osebnem blueprintu … z ali brez energijske seanse, ki te podpre pri vsem, kar delamo)
  • splošni (zajemajo vse, kar nekdo potrebuje tisti trenutek, tj. vse nivoje: telesnega, umskega, čustvenega in energijskega)
  • za pare (za medsebojno razumevanje in ustvarjanje odnosa, ki si si ga vedno želel/a)

 

O tem, kaj so moje ekspertize, si lahko prebereš v zavihku O meni ♥

 

 

Lahko pa ti na kratko opišem, da sem se specializirala v TKM (tradicionalni kitajski medicini pri več svetovnih strokovnjakih), da delujem tudi kot naturopatinja in nutricionistka, da sem life & health & soul coach – delujem na nivojih uma, čustev in duha, da sem intuitivna energo terapevtka … skratka, zajamem vse naše nivoje, celostno.

 

 

Poglej na naslednji dve podstrani in mogoče najdeš tudi kaj takšnega, kar bo zarezoniralo s teboj:

  1. Specifična svetovanja in coachingi
  2. Splošna svetovanja in coachingi
  3. Svetovanje in coaching za pare

 

Naj bo zdravje vedno tvoja prioriteta

 

Brigita