Katarina 2

Včeraj je bilo pa zelo močno.

Moje telo je bilo totalno sproščeno, lahko kot peresce. Najprej sem se videla v belih oblačilih na prekrasni zabavi na vrtu, kjer je bil topel in prekrasen dan. Potem sem poletela in letela v svetlobi nad morjem, ob tem pa sem čutila ogromno veselja, sproščenosti, miru, radosti, ljubezni …

Čutila sem bolečine v spodnjem delu trebuha (v predelu maternice in jajčnikov – ravno imam menstruacijo), ampak ta bolečina je bila odrešilna – čutila sem jo kot eno veliko čiščenje moje maternice, ki se pripravlja na nove stvari, mogoče na novo življenje in ob tem sem čutila neizmerno radost, nežnost.

Nisem še povedala, da preden sem zanosila, sem imela težave z delovanjem hipofize – pri njej sem imela oz. imam benigni tumor, ki pritiska na hipofizo in zato nisem imela menstruacije oz. je bila zelo neredna ter zelo boleča. Po porodu sem menstruacijo dobila in je bila neredna, ter skoraj nič boleča. Ko pa sem bila udeležena že na prvi sklop seans in zdaj v tej rundi po prvi seansi sem jo vedno dobila.

Tudi glede zdravja so napredki. Obiskala nas je gripa, ampak je bilo prebolevanje veliko hitrejše in ni bila v taki obliki kot pri npr. mojih starših.

Noro res. Ne morem verjeti, kaj vse prihaja in kako so si terapije različne. Vsaka je drugačna, edinstvena in če že prej nekaj pričakujem, se obrne na čisto drugo stran.

Presrečna sem, da sem del tega. HVALA ti iz srca in se že veselim naslednje.

KP

 

Raziskovalka starodavnih ter novodobnih modrosti in znanj, ustvarjalka celostne harmonije skozi holistične prijeme, ustanoviteljica energijske kvantne metode PureVibe Quantum healing in iskalka prave biti v sebi. Več o meni ...