Alkimija duha
Alkimija duha

Alkimija duha

Dokazano je, da je vsako živo bitje v osnovi energija, ki različno vibrira. Naše telo je zdrajeno iz celic, te pa iz atomov.

 

Znanstveniki so dokazali, da je atom v osnovi le energija!

 

Če smo mi zgrajeni iz atomov in je atom energija, smo tudi mi, v celoti, osnovno le energija. Zanimivo, a ne?

 

Kaj zdaj to pomeni?

To pomeni, da smo celostno povezani, da smo celota, ne pa telo, sestavljeno iz več delov, ki se medsebojno ne povezujejo. Smo energijska celota in zato, če delamo holistično, je vedno treba upoštevati tudi energijski nivo, ne le psiho-fizičnega.

 

Pa gremo še malo dlje ….

 

Biopolje

Kaj pa je sedaj to?

Osnovna uradno sprejeta definicija biopolja biopolja: “… je polje svetlobe, informacij in energije okoli vsakega živega bitja.”

 


Kar pomeni, da nas dokazano obkroža polje energije, v katerem se shranjujejo informacije. Te informacije pa so naše izkušnje: tu se shranjuje čisto vse, kar se nam ja kdajkoli zgodilo, kar smo kdajkoli doživeli v tem življenju. Od naših misli, čustev, občutkov, besed, dejanj … tu je shranjeno celo naše življenje.

 

Zato so energijske seanse PureVibe quantum healing tako zelo učinkovite, saj delujejo neposredno na to naše biopolje in v njen ustvarjajo ravnovesje, ki se nato preslika na vse druge naše vivoje: čustvenega, umskega in telesnega.

In ker smo v osnovi energija, je to čisto enostavno izvedljivo, drži?

 

PureVibe quantum healing

Kvantne energijske seanse PureVibe so moja osebna avtorska metoda energijske terapije, ki vkjučuje najbolj močne in učinkovite danes poznane energijske prijeme.

 

Je zelo globoka terapija, ki gre v globlje sloje vseh nivojev. Je pa tako zelo učinkovita tudi zato, ker zajema izjemno širok sprekter univerzalnih frekvenc!

 

Zato lahko zajame tako široko in gre v nivoje, do katerih običajno težko dostopamo. In glede na potrebe, želje, moja videnja in občutenja, je v to metodo vključenih ogromno orodij, ki se uporabijo takrat, ko se potrebujejo (od duhovnih zdraviteljev in vodnikov, do absolutnih skalarnih valov, pa do vključevanja v skupno polje najvišje zavesti …)

 

V osnovi energijska seansa PureVibe vedno in povsod:

 • zviša našo vibracijo
 • zviša naš nivo zavesti!
 • odpira naše darove in potenciale
 • odpira naše izvenčutne kanale
 • ustvarja ravnovesje na vseh naših nivojih: telesnem, umskem, čustvenem, energijskem
 • nas povezuje z virom prek čiste vibracije ljubezni
 • ustvarja zaščito
 • deluje izven časa in prostora
 • preda točno to, kar tisti trenutek potrebujemo in za kar smo pripravljeni
 • deluje nežno, ne na silo, istočasno pa izjemno globoko in močno
 • omogoča izvendimenzionalno izkušnjo
 • umiri in sprosti
 • itn.

 

Nikakor ne more škoditi, saj prejmemo vedno samo čiste vibracije ljubezni, energijo, iz katere smo tudi ustvarjeni.

 

Nikoli ne prejememo ničesar, za kar nismo pripravljeni predelati, sprocesirati, sprejeti.

 

Po seansah se energije integrirajo še vsaj 24h! In lahko jih čutimo še dlje. Primerna za čisto vse, tudi otroke, starešje, osebe s kroničnimi boleznimi …

 

Več o seansah na splošno:

 

Smernice za seanse na daljavo:

 

Poskusi individulne ali skupinske terapije, več informacij in prijave TUKAJ.

 

Duhovna rast

Prišli smo na ta svet zato, da izkusimo telesno izkušnjo in zrastemo na naši evoluciji duše. In ta nivo nas pri tem, skozi energijske seanse PureVibe quantum hraling, lahko naizmerno hitro podpre in odpre nivoje zavesti, ki pospešijo našo duhovno rast.

 

Vsak od nas je na določeni točki evolucije in tam, kjer smo, je za nas optimalno. Ne smemo prehitevati ali na silo delovati v tej smeri, ker nobena sila ne prinese koristi, nobena sila ni znak visoke vibracije, visoke zavesti.

 

Zato tudi vsak energijske seanse PureVibe doživlja drugače in prejme točno to, kar potrebuje, kar je pripravljen sprejeti in narediti korak naprej v svoji rasti.

 

Pomembno je, da se nikoli ne primerjamo z drugimi že na splošno, pa tudi glede doživljanja teh seans! Tudi ena oseba vsako seanso doživlja vsakokrat drugače, ni ena enaka drugi … ker smo vsakič v drugačnem stanju, vsakič potrebujemo nekaj drugega.

 

Eni pač čutimo seanse tako ali drugače, drugi ne čutijo med seanso ničesar, ni pomembno! Vsak VEDNO prejme to, kar tisti trenutek rabi na svoji poti duhovne evolucije

 

Če bi želel/a poizkusiti in narediti korak naprej po svoji poti, si vabljen/a, da rezerviraš svoj termin na info@nullpure-vibration.com.

 

Še prej pa si malo preberi o seansah, o tipih seansh, o tem, kaj ti lahko ponudim, da vidiš, kaj trenutno najbolj zarezonira s teboj … in to bo tisto tapravo 🙂

 

Oglasiš se mi lahko tudi tako, da klikneš ta spodnji gumb:

 

 

Brigita

 

 

 

Raziskovalka starodavnih ter novodobnih modrosti in znanj, ustvarjalka celostne harmonije skozi holistične prijeme, ustanoviteljica energijske kvantne metode PureVibe Quantum healing in iskalka prave biti v sebi. Več o meni ...