prizemljevanje
Alkimija telesa,  Dobro počutje

Se znam prizemljiti?

 

Verjetno vsi poznamo izraz “prizemljevanje”, drži?

Včasih točno vemo, da nismo prizemljeni, ko nekako letimo na oblaku in sploh nismo tukaj in zdaj. Kot da nismo v svojem telesu in lebdimo nekje v naših mislih. Ste kdaj to doživeli?

Ali pa, da enostavno nismo v svojem centru, čutimo, kako nismo stabilni in nas lahko vsaka sapica (ne mislim dobesedno) zamaje. Nismo odločni, nismo jasni, nismo samozavestni in v svoji moči.

Takrat vemo, da nismo prizemljeni, nismo dovolj povezani z našo zemljo, saj nas ta povezanost vedno utrdi v svojem centru, v svoji točni stabilnosti in moči.

 

Ko se prizemljimo, ponovno začutimo to povezanost in neko stabilnost, moč, osrediščenost … smo ponovno v svoji moči in iz nje tudi delujemo.

Ko nismo prizemljeni, nismo v stiku s seboj. Ni dovolj, da smo odprti navzgor, k višji zavesti in višjim realnostnim, saj smo fizična bitja in smo povezani z Zemljo. Zato ne moremo delovati le na ravni duha, ampak je nujna ob tem utelešenost, prizemljenost in povezanost navzdol, z Materjo Zemljo.

 

 

Kako pa se prizemljiti?

Veliko je orodij in vodil za prizemljevanje, jih poznaš?

Med drugim tudi predstavim naslenja:

  1. Najlažje se prizemljimo tako, da bosi hodimo po naši zemljici in jo začutimo pod seboj.bosa hoja
  2. Če nimamo te možnosti, dlani močno drgnemo med seboj toliko časa, da postanejo tople, jih “otresemo” in postavimo na stegna. Tako energija steče navzdol in se prizemljimo.
  3. Če smo bolj vizualni tip, lahko čisto enostavno zapremo oči in vizualiziramo, kako stojimo na zemlji in iz naših stopal začnejo poganjati korenine navzdol v zemljo, mimo vseh plasti zemlje, voda, kamnin … vse do središča Zemlje. Tu se naše korenine zasidrajo.
  4. Če potrebujemo malo podpore pri prizemljevanju, pa vas vabim, da si poslušate posnetek prizemljevanja na TEJ POVEZAVI ter sledite vodenju.
  5. Sploh pa vas vabim, da poslušate in sprejemate kode svetlobnega jezika za aktivacijo in lažje prizemljevanje na TEJ POVEZAVI, kar bo hitro vzpostavilo našo povezanost z Materjo Zemljo.

 

Upam, da vam bojo zgodnje smernice v pomoč. Če pa tudi te niso dovolj, da smo se znašli v začaranem krogu in ne moremo iz njega, da se nikakor ne znamo in zmoremo prizemljiti, me pa le kontaktirajte na info@nullpure-vibration.com, da se dogovoriva za individualno srečanje, da ti pomagam pri prizemljitvi. Namreč, ni varno in ni zdravo za nas, da smo preveč časa neprizemljeni.

 

Prijeten dan ti želim,

 

Brigita

 

 

 

Raziskovalka starodavnih ter novodobnih modrosti in znanj, ustvarjalka celostne harmonije skozi holistične prijeme, ustanoviteljica energijske kvantne metode PureVibe Quantum healing in iskalka prave biti v sebi. Več o meni ...